Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

02.02.2013

3-årsjubileum för en av Europas största arrangörer av bildningsresor

Våra semesterfirare är övertygade – jubileum för en framgångshistoria

RSD, partner till TSS, har en bra anledning att fira: Sedan numera tre år tillbaka presenterar det engagerade expertteamet speciella resor för kräsna turister – och det till de bästa priserna. Hur omtyckta de noggrant utvalda studie- och upplevelseresorna har blivit, visar en kort blick på statistiken: För ett litet tag sedan kunde semesterfirare nr. 500 000 hälsas välkomna under en Turkiet-rundresa. Som ett litet tack fick de en lyxresa för två personer till Förenade Arabemiraten.

Och vad som kanske inte alla vet: Även i åtta andra länder (Schweiz, Österrike, Frankrike, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Storbritannien) kan resesugna profitera från det spännande RSD-semesterutbudet. I vår tillkommer Danmark och Polen. Det visar att det professionella RDS-resekonceptet med friktionsfri semesterorganisation och omfattande omhändertagande även har blivit en internationell förebild. Inte så konstigt att till och med den tyska TV-världsreportern och reseproffset Dieter Kronzucker har uppskattande ord för RSD-teamet: ”De är verkligen experter som tar arbetet för gästerna på allvar. Varje resa är verkligen något speciellt, ingen kommer tillbaka och är besviken.”

Dieter Kronzucker är därför gärna med när RSD engagerar sig för restaureringen av den antika teatern i turkiska Myra: Förra sommaren överlämnade RSD-innehavaren Christian Funk och RSD:s VD Horst Zsifkovits en donation på 50 000 euro där på en stor fest. Dieter Kronzucker höll tal för bildningsreseledarna som hade samlats. Dessa experter på landet som alltid är beredda att hjälpa till lovordas nämligen av turisterna om och om igen för sitt arbete.


Tillbaka till översikten