Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

Om oss

TSS Travel Service Scandinavia – nära kunden

TSS – Travel Service Scandinavia AS grundades 2009.

Turistföretaget som jobbar i hela Europa, tillhör en medelstor företagskoncern med ca 650 anställda.

TSS, som är specialiserat på kultur- och lyxresor, är en av skandinavernas mest omtyckta arrangörer av studieresor!

Resorna säljs framför allt direkt och i samarbete med kända tidnings- och tidskriftsförlag, postorderföretag samt genom nöjda kunders personliga rekommendationer. Tack vare mycket nöjda kunder har TSS fått ett lysande totalbetyg på 5-. Detta är en anledning till att TSS har ett enormt stort antal stamkunder och har välkomnat över 2.000.000 resenärer under de senaste sex åren.

TSS har en stor och mycket noggrant utvald produktportfolio som innehåller intressanta studieresor till Marocko, Malta, Cypern, Sydafrika, Indien, på Brittiska öarna och Kina, samt exklusiva lyxresor till Förenade Arabemiraten.

Tack vare det intensiva samarbetet med agenturer på plats kan en välfungerande organisation garanteras. Välutbildade lokala guider förmedlar sina kunskaper och låter gästerna uppleva semesterdestinationens historia och kultur på mycket nära håll.

Det är därför som krävande resenärer vilka letar efter lyx-, studie- och upplevelseresor med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris, hittar rätt hos TSS!

TSS – Förstklassig service direkt hos kunden

TSS Travel Service Scandinavia AS
filial Sverige
Krejaren 2
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm

Telefon 0844 685 504
Telefax 0844 685 515

Verkstallande director
Kourosh Adab


Vi som researrangör i Europa

Ett utmärkt förhållande mellan pris och erhållet värde och ytterst positiv feedback från samarbetspartner och gäster gör det möjligt för oss, att sälja våra resor tillsammans med våra partnerföretag i numera 10 andra europeiska länder.