Om oss

TSS Travel Service Scandinavia – nära kunden

Hur vore det med drömsemester som faktiskt går att betala? En suverän tur i apostlarnas spår genom Kappadokien? Eller att äntligen få se Pammukkale och Efesos med egna ögon – höjdpunkter längs med Egeiska havskusten?

Varför TSS Travel Service Scandinavia kan förverkliga sådana speciella premiumsemestrar? Vi koncentrerar oss på få, men noggrant utvalda resmål. Men gör det mycket effektivt, dvs. de bästa kunskaperna om länderna, de bästa kontakterna till våra lokala affärspartner. Till detta kommer ett motiverat team — som en del av en medelstor företagsgrupp med 700 medarbetare.

Det är bra för kräsna turister, som vill ha höjdpunkter, studie- och upplevelseresor. Och det med extra fördelaktigt förhållande mellan pris och erhållet värde. Du kan boka direkt hos oss, utan omvägar, utan extraavgifter, transparent och självklart med kvalificerad rådgivning. Våra huvudsakliga resmål är Dubai, Cypern, Malta och Turkiet.

TSS Travel Service Scandinavia är en del av ett internationellt verksamt företag med säten i Norge, Tyskland, Frankrike, Belgien, England och Österrike. Med 300 000 nöjda gäster årligen hör företagsgruppen till Europas största arrangörer av bildningsresor. Många renommerade företag och magasin använder oss som kompetent arrangör av sina läsar- eller kundresor. Också här garanterar vi sedan åratal problemfritt genomförande — från bokningen, till pålitligt omhändertagande på orten fram till sista semesterdagen.

Så övertygar vi varje år flera hundratusen gäster. Och en undersökning har just visat: Människor tycker att vi är pålitliga, kompetenta och vänliga och ger oss ett trevligt ”bra” som betyg för kundnöjdheten.

Allt detta uppskattas även av reseproffs som flygbolag och hotell. De kan utnyttja flygplan och sängkapacitet optimalt, och dessutom blir ingen turist besviken, förtroende skapas.

TSS – Förstklassig service direkt hos kunden

TSS Travel Service Scandinavia AS
filial Sverige
Krejaren 2
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm

Telefon 0844 685 504
Telefax 0844 685 515

Verkställande director
Kourosh Adab


RSD i Europa

Ett utmärkt förhållande mellan pris och erhållet värde och ytterst positiv feedback från samarbetspartner och gäster gör det möjligt för oss, att sälja våra resor tillsammans med våra partnerföretag i numera 13 andra europeiska länder.

Förstoring: