Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

Om oss

TSS Travel Service Scandinavia – nära kunden

TSS Travel Service Scandinavia – förkortat TSS – grundades 2009.

Researrangören som är verksam i hela Europa ingår i en medelstor företagsgrupp med över 800 anställda.

TSS är specialiserat på utbildnings- och avkopplingsresor och är en av Europas största arrangör för studieresor!

Resorna säljs huvudsakligen direkt och i samarbete med välkända tidnings- och tidskriftsutgivare, postorderföretag samt personliga rekommendationer från mycket nöjda kunder. På grund av den enastående kundnöjdheten med totalbetyget 5- på en betygsskala där 5 är högsta betyg, har TSS väldigt många stamkunder! Inte minst på grund av detta har TSS under de senaste tio åren fått välkomna mer än 2,2 miljoner gäster.

Den noggrant utvalda produktportföljen är stor och innehåller intressanta studieresor till Rhodos, Grekland, Kroatien, Israel, Sydafrika, Cypern och Indien samt olika exklusiva kryssningar och expeditioner.

Dessutom erbjuder TSS en avkopplande kurresa till Tjeckien och en lyxsemester utanför Strasbourg och Baden-Baden, på ett av Tysklands mest unika hotell.

Det nära samarbetet med lokala företag säkerställer perfekt organisation. Lokala, välutbildade reseledare förmedlar sina kunskaper och låter gästerna fördjupa sig i respektive resmåls historia och seder.

Krävande semesterfirare som letar efter studie- och äventyrsresor med mycket valuta för pengarna har därför kommit rätt hos TSS!

TSS – Förstklassig service direkt hos kunden

TSS Travel Service Scandinavia AS
filial Sverige
Krejaren 2
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm

Telefon 0844 685 504

Verkstallande director
Kourosh Adab


Vi som researrangör i Europa

Ett utmärkt förhållande mellan pris och erhållet värde och ytterst positiv feedback från samarbetspartner och gäster gör det möjligt för oss, att sälja våra resor tillsammans med våra partnerföretag i numera 10 andra europeiska länder.