Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

08.08.2013

Europa – vi kommer!

När telefonerna ringer hos arrangörsgruppen för bildningsrundresor RSD, då sätter Europa fart på riktigt. För rundturen genom Kappadokien eller ett fantastiskt hotell i Dubai – sådana härliga resor bokas på tyska, på franska eller på nederländska.

RSD blir nämligen mer och mer internationellt: ”Just nu reser människor med oss i tolv europeiska länder”, berättar VD:n för RSD-Deutschland Horst Zsifkovits. TSS hör till företagsgruppen RSD och räknas till de största arrangörerna av bildningsresor i Europa.

Bland dem kommer turister från Frankrike och England, Österrike, Beneluxländerna och Skandinavien. Nästa turistsäsong tillkommer även Finland, Italien och Irland. Och det som fungerar så bra i Europa, har också goda möjligheter i USA. Planeringen för det har redan börjat.

Den europeiska utmaningen var och är enorm för proffsen. För det gäller att överföra seriositet, exklusivitet och ett förhållande mellan pris och erhållet värde utan konkurrens och utan begränsningar till helt nya resemarknader.

Det har lyckats: RSD-specialisterna har noggrant utforskat önskemål och vad som är speciellt för de europeiska grannarna. De knyter nya kontakter, söker kunskap och integrerar allt i den beprövade tyska framgångsmodellen.

Också siffrorna talar sedan länge för RSD-resekonceptet: ”Inom två år har vi utvecklats till Europas största arrangör av bildningsresor”, menar Horst Zsifkovits. Globalt uppskattar fler än 600 000 nöjda kunder den professionella RSD-reseorganisationen.

Och kanske det viktigaste: RSD-teamet har verkligen roligt när det reser tvärs genom Europa. Engagerar sig i andra kulturer och preferenser. Hjälper de internationella kunderna med råd och tips. Alltid på rätt språk. Alltid utan stress. Alltid kompetent.

Turisterna från Oslo eller Paris, från Rotterdam eller Verona tackar oss för det när de kliver ur bussarna på semestermålet med stora förväntningar och kan glädja sig över riktigt upplevelserika semesterdagar.


Tillbaka till översikten