Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

11.12.2013

Stor ära: RSD-turister var gästerna nr. 11 000 000 i semesterregionen Antalya!

Det tyska turistplanet från Stuttgart landade i Antalya kl. 14.30. Ombord fanns även våra gäster Julia och Viktor August – på bästa semesterhumör. Den här dagen i slutet av november började nämligen deras händelserika bildningsrundresa i Turkiet med en vecka i apostlarnas spår genom Kappadokien.

Vad paret inte ännu inte anade vid landningen var att de också var besökarna nr. 11 miljoner som noterades i Antalya. De möttes av en alldeles personlig mottagningskommitté, guvernören och företrädare för staden Antalya plus representanter för flygplatsen och det turkiska charterflygbolaget Freebird Airlines. Och inte minst men givet: Recep Yavuz, vår pålitliga representant i Antalya, med två stora blomsterbuketter.

Julia och Viktor August var överraskade och riktigt rörda av de trevliga välkomstorden, det färgglada konfettiregnet och presenterna. ”Vilken underbar mottagning”, sammanfattade Julia August sina intryck. Jubilarerna fick en veckas hotellvistelse i present av Antalyas flygplats, flygbiljetterna tur och retur stod Freebird för. Dessutom bjöd vi jubileumsgästerna på en utsökt middag och på hotellrummet väntade också en bra flaska vin på dem.

Vi är självklart mycket glada att jubilarerna var våra kunder. En slump är det kanske ändå inte för nu, under den fördelaktiga vintersäsongen, är de flesta ankommande Antalya-passagerare våra gäster.


Tillbaka till översikten