Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

26.06.2014

Fint besök hos TSS i Antalya

Han kom för att visa sin uppskattning och namnet för provinsen Antalya: Recep Yüksel, guvernörens ansvarige ställföreträdare för turism och kultur.

Han ville gärna vara med på gruppfotot – med representanten Recep Yavuz vid sin sida och inramad av medlemmar i teamet i Antalya på gott humör.

Och för det goda humöret finns det all anledning hos TSS i Turkiet: Med 200 000 ankomster förra vintersäsongen var arrangören av studieresor den viktigaste researrangören för Antalya. Politikern Yüksel: ”Provinsen Antalya är mycket medveten om hur viktigt TSS är för turismen och kulturen i Turkiet”. Han betonade betydelsen för TSS som viktig regional arbetsgivare just under lågsäsongen för turism.

På uppdrag av TSS ser partneragenturen NBK Touristic i Antalya till att alla bildningsrundresor genomförs problemfritt. NBK-chefen Recep Yavuz och hans 350 reseledare är sedan åratal pålitliga kontaktpersoner för TSS-gästerna. De förklarar, organiserar, vet alltid råd. Och dessutom: Reseledarna samlar även in pengar för utgrävningsprojekt eller organiserar bokbasarer för turkiska elever.

Reseledernas och bussförarnas höga kvalifikation är en av anledningarna varför TSS-rundresorna är så omtyckta. NBK-chef Yavuz: ”TSS är noga med hög standard. Våra certifierade reseledare har utan undantag minst 15 års yrkeserfarenhet. De vidareutbildas hela tiden. Oavsett från vilket land gästerna kommer, de tas alltid omhand på sitt modersmål om det nu är danska, finska, norska eller svenska.”

Antalya och TSS: Man känner varandra personligen, litar på varandra – och uppskattar varandra som professionella partner. Också i framtiden.


Tillbaka till översikten