Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

19.12.2014

TSS-turister överlämnar bokgåva i Turkiet

Liksom förra året har TSS engagerat sig för barn i semesterregionen kring Antalya.

TSS väcker nämligen inte bara intresset för kulturen, historien och den härliga naturen hos sina resenärer, TSS möjliggör möten med människorna.

Efter att TSS fått ett nödrop från en skola vid Kaş funderar de inte länge och agerade: Skolbiblioteket där var inte bara torftigt, skolbarnen hade endast väldigt lite tillgång till läsmaterial. NBK, partnern på plats, organiserade snabbt ett stort urval av fakta-, sago- och läroböcker och åkte med så många som fyra resebussar till skolan för att överlämna dem.

På en stor fest överlämnades de många böckerna, för barnen och resenärerna var det en mycket glad dag. Äntligen är skolbiblioteket välfyllt och barnet har tillgång till ett stort urval böcker om många olika teman.

För många semesterfirare, som var på den imponerande Lykien-rundresan, var detta en fantastisk möjlighet att lära känna människorna på orten och att göra något bra.

Redan förra året organiserade RSD, partner till researrangören TSS, och NBK en stor bokkampanj i Antalya, där fler än 20 000 barnböcker lämnades ut.

TSS ser inte bara en destination i Turkiet. Företaget engagerar sig för landets kulturarv, respekterar människorna och har vänlig kontakt med dem. Deras tack är det största erkännandet.


Tillbaka till översikten