Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

27.12.2014

RSD Reise Service Deutschland firar 1 miljon gäster

En drömresa till Orienten för vinnarna

De tyska semesterfirarna Ursula Schuster och Bernard Wunder är begeistrade: ”Ni gör ett suveränt jobb”.

Det var en härlig avslutning på två-länder-kombinationsresan ”Cypern och Turkiet” på en vecka för stamgästerna Ursula och Bernhard. I början av december 2014 hade de just kommit tillbaka från den turkiska norra delen av ön Cypern där de följde apostlarnas spår, besökte antika platser och fick en fantastisk inblick i den romerska epokens historiska byggnadskonst.

Tillbaka i Antalya hedrades de på ett speciellt sätt: Ursula hedrades som miljonte gäst hos RSD, arrangören av bildningsresor som även TSS tillhör. Tillsammans med sin livspartner fick hon glädja sig över en alldeles speciell överraskning. Hennes jubileumsvinst var en lyxresa för två personer värd över 3 000 euro till Förenade Arabemiraten – med Dubai, Sharjah och topphotell på den världsberömda palmön. Inklusive flyg, förstklassig helpension och förtrollande utflykter.

För Ursula och Bernhard var det redan den tredje resan med RSD och varje gång har de varit begeistrade av den perfekta organisationen, reseledarnas stora kunnighet och de trevliga hotellen. Inte minst det sensationella förhållandet mellan ”pris/erhållet värde” på studieresorna och möjligheterna att uppleva så mycket ”land och människor” på så kort tid gör att de återkommer att boka.

Den tyska VD:n för RSD dr. Andreas Zangemeister är säker: ”Även lyxresan till Dubai med RSD kommer att bli en härlig semesterupplevelse för Ursula och Bernhard. Vi garanterar pålitlig organisation och bästa service på allt för alla våra semesterresor vare sig det är en studie- eller upplevelseresa. Det viktiga för oss är att våra gäster är nöjda. Vi ser det som en bekräftelse för den här filosofin att vi på endast de 5 år som företaget har funnits får fira den miljonte gästen. Ett stort TACK till våra gäster för er trohet och er begeistring!”

Efter att priset hade överlämnats kunde våra miljonte gäster njuta av resten av kvällen och de andra dagarna på studieresan. Med Pamukkale, Afrodisias och Antalya stod ännu fler höjdpunkter på programmet innan hemresan till Markranstädt i Sachsen.


Tillbaka till översikten