Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

29.03.2017

En milstolpe – TSS Travel Service Scandinavia AS firar resenär nummer 1,5 miljoner!

Vinnaren får en drömresa till Dubai

Den här Cypernresan kommer Angelika Nardella att minnas hela livet. I en vecka njöt hon av de kulturella höjdpunkterna och det magiska landskapet på den fascinerande Medelhavsön: Nikosia – huvudstaden mellan två världar – med sina pittoreska gränder, antikens Salamis med det imponerande Barnabasklostret och framför allt hamnstaden Kyrenia med sin gamla hamnborg.

Vid resans slut hade Angelika även en alldeles speciell ära. Hon hedrades som resenär nummer 1,5 miljoner under RSD:s 8-åriga verksamhet! Och hon fick en härlig överraskningsresa. Angelikas jubileumsvinst är en lyxresa för två personer till Förenade Arabemiraten inklusive flygresor, förstklassig mat och dryck samt spännande utflykter till den unika öken.

Hittills har Angelika åkt på fyra resor med RSD: till Spanien, Egeiska havet, Marocko och senast Cypern. „Varenda resa var en absolut höjdpunkt. Upplägget, reseprogrammet, de trevliga guiderna och självklart är även förhållandet mellan kvalitet och pris kanonbra. Jag ser verkligen fram emot min nästa resa. Dubai och Förenade Arabemiraten har jag alltid velat se!“


Tillbaka till översikten