Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

26.06.2023

Med TSS till Turkiet – en av världens mest populära destinationer för studieresor

Unika antika ruiner och breda stränder vid det glittrande havet, pittoreska stadskärnor och stor gästfrihet: Turkiet erbjuder allt detta och mycket mer. Ett helt magiskt resmål. Och redan från början har Turkiet varit en av de viktigaste pelarna i TSS Travel Service Scandinavias breda sortiment av studieresor.

Spektakulära höjdpunkter och mycket valuta för pengarna bidrar till att efterfrågan på TSS-resor till Turkiet ökar igen efter coronakrisen. TSS-gästerna upplever den fantastiska naturen och förundras över den extraordinära kulturella mångfalden. Vi bor på utvalda stjärnhotell med högsta komfort – med den exklusiva gratisförlängningen ofta även med egen strand.

Att TSS kan vara stolt över den högsta kundnöjdheten i Turkiet beror också på de professionella guiderna. Dessa män och kvinnor är riktiga experter på landet med mycket hjärta och sinne. Det passar perfekt till TSS, en av Europas största arrangörer för studieresor. TSS får stort beröm, till exempel från professor Nevzat Cevik, en av landets mest kända ledare för utgrävningar av forntida platser: „Tack för att ni gör att många människor med intresse för bildning får uppleva våra välbevarade historiska skatter, våra hisnande landskap och vår fascinerande historia!“

De för närvarande bokningsbara resorna till Turkiet i TSS-sortimentet bekräftar expertens vänliga ord på ett övertygande sätt expertens vänliga ord: Under den 15 dagars 5-stjärniga resan till Kappadokien får ni se de otroliga älvskorstenarna i UNESCO-världsarvet Munkdalen. Dessutom besöker ni Antalya, Medelhavets levande pärla, en labyrint av underjordiska städer och naturligtvis de dansande dervischernas kloster. På vår två veckor långa exklusiva resa till Lykien får TSS-gästerna uppleva Efesos, en av de viktigaste ruinerna i världen. Ni besöker Pamukkales unika kalkstensterrasser samt Taurusbergens snöklädda toppar. Eller Artemistemplet, ett av den antika världens sju underverk.

Sist men inte minst: snart ska vi utforska Istanbul igen tillsammans. Besöket i denna hisnande metropol är en oförglömlig upplevelse för TSS-gäster. Det kan vi garantera!


Tillbaka till översikten