Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

08.08.2023

TSS-gruppresor är din garanti för en härlig semester

Att resa på egen hand innebär att man behöver organisera allt själv; flyg, boende och utflykter på plats. Hjälp även i en nödsituation. Det kan vara jobbigt – och dyrt.

Du som åker på semester med en TSS-grupp vet: TSS står för trygga och professionellt organiserade resor och tar hand om allt från första till sista dagen. Researrangören anlitar pålitliga flygbolag, hyr moderna bussar och tillhandahåller det bästa möjliga boendet på komfort- och stjärnhotell. Och vi ser till att du får valuta för pengarna. Som en av Europas största arrangörer för studieresor, kalkylerar TSS alltid mycket fördelaktigt i sina gästers intresse.

Det bästa med våra resor: gästerna har sällskap av högutbildade, svensk- eller engelsktalande guider. Dessa experter känner till landet och dess befolkning, talar lokalbefolkningens språk, har bra idéer och motiverar sina grupper. De förmedlar viktiga kunskaper på ett välgrundat och känsligt sätt som aldrig är tråkigt.

TSS-guiderna är även problemlösare i alla möjliga situationer. Glömt glasögonen, tappat bort passet eller stukat foten? De finns där för dig och vet hur de kan hjälpa till.

Det är helt enkelt roligare att uppleva spektakulära landskap, exotiska basarer och hisnande kultur tillsammans med andra.

Resenärerna njuter till fullo av sin semester, samtidigt som TSS och dess guider tar hand om allt annat, mestadels obemärkt i bakgrunden. TSS vill ge sina gäster möjlighet att utforska världen på ett tryggt sätt. Och i slutändan – TSS talar av erfarenhet – kommer det att vara lite svårt för de att säga hejdå till landet och de nya semestervännerna. Men varför skulle det ha varit den sista semesterresan tillsammans?

Så låt oss resa tillsammans på nytt vid nästa tillfälle! Vi på TSS är glada över att få vara vid din sida igen.


Tillbaka till översikten