Rekommendation av resor Europa Asien Amerika Afrika

01.02.2024

TSS Travel Service Scandinavias företagsgrupp får utmärkelse som TOPP-researrangör

Experter berömmer insatser inom turism och ekonomi

TSS Travel Service Scandinavia tillhör en av Europas största studieresearrangörer, RSD-gruppen. Företagsgruppen har uppmärksammats som en TOPP-researrangör för sina „övergenomsnittliga turistiska och ekonomiska prestationer.

Två team av specialister var involverade i den omfattande inspektionen och certifieringen som krävs för utmärkelsen. Turismkomponenterna bedömdes av experterna på det tyska försäkringsbolaget tourVERS GmbH som erbjuder resegarantier som krävs enligt lag. tourVERS försäkrar fler än 1 200 researrangörer av olika storlekar och inom olika nischer.

Dessutom utförde det välrenommerade tyska revisionsföretaget RINKE TREUHAND en noggrann granskning av RSD:s kreditvärdighet, det vill säga företagsgruppens ekonomiska stabilitet. För både affärspartners och resenärer är det en avgörande indikator på tillförlitligheten hos en researrangör, framför allt i ekonomiskt utmanande tider.

RSD:s beprövade ekonomiska styrka är naturligtvis också mycket viktigt för VD Horst Zsifkovits. Han är glad över att få certifikatet: „Denna speciella uppskattning erkänner vår övergripande prestation som en av Europas ledande researrangörer.“

Horst listar några av de många serviceområden där hans företagsgrupp presterar bättre än andra researrangörer: „Det är inte bara den detaljerade telefonrådgivningen till våra kunder, utan även presentationen av vårt stora reseutbud, dess höga kvalitet och det utmärkta förhållandet mellan kvalitet och pris, ända fram till högsta kundnöjdhet. Som ett team av engagerade reseproffs kan vi faktiskt vara lite stolta över det.”

Och Michael Wäldle, VD på tourVERS, håller med: „Att bli erkänd som en topp-researrangör visar att man är bättre än många andra som erbjuder studie- och fritidsresor.“


Tillbaka till översikten